Novell



Skriver en novell till skolan. Det är ändå en helt okej uppgift om man jämför med det jag har ägnat mig åt de andra kvällarna/nätterna de senaste veckorna. Jag önskar bara att jag kunde sitta på en sommaräng med en skrivmaskin istället.

Annars är det bra. Eller bättre i alla fall, tror jag. Det känns som att livet är på väg tillbaka nu. Jag har börjat skriva hälsodagbok också (ännu en läxa), och jag vill så gärna att det ska ge något. Måste tänka positivt. Måste plugga varje dag så jag inte stressar ihjäl mig. Måste börja träna och äta ordentligt.

Jag tror jag ska träna nu.
Kram

Frihet

Om inte allt hände på samma gång, och om man kunde tyda sina känslor, och om livet vore lite mindre komplicerat - då skulle allt vara så himla bra!

Just nu uppfylls inget av de kraven så jag känner väl att allt inte är på topp helt enkelt.
Jag skulle behöva sånt här nu:









Frihet liksom.

Och när nån erbjuder mig det en stund, när nån är omtänksam, om någon säger att den bryr sig då gråter jag.
Va? Borde jag inte bli lycklig? Säga tack så mycket, det var snällt.
Jag blir tacksam, verkligen, men jag känner mig som en riktigt jävla dålig människa som inte kan ta hand om mig själv och äsch, jag vet inte. Men jag gråter i alla fall floder när folk är snälla mot mig, och jag får skuldkänslor för det.

Det är väl spurten. Det är spurt på allt den här tiden på året.
Nu ska jag spurta mot att bli mitt vanliga glada jag. Jag saknar det.

Kram

Snö

Imorse när jag vaknade var jag jätteglad, och jättetrött, men jag hade finaste planen om varm choklad till frukost och sen jeansjacka och cykel till skolan. Sen såg jag att det snöade ute. Liksom, va? Okej aprilväder, jag fattar, men det var väl ändå lite extremt?

Den här veckan önskar jag att jag var utomlands och inte kunde flyga hem. Lite äventyr och semester hade inte skadat.

Vår och kärlek

Jag har en liten dröm.



Någon gång vill jag svara i telefonen och höra den sången sjungas för bara mig.




Home

Jag är hemma igen! Förkyld till tusen och med skolarbete (och annat arbete med för den delen) upp till öronen, men med en solbränna i ansiktet som ser rätt kul ut och i alla fall lite mer tränade ben. Har varit galet motiverad att börja träna hela veckan, men såklart får det vänta en vecka eller så eftersom jag blev sjuk.

Nu måste jag skriva två tal och en uppsats. KUL! Men jag jobbar på att bli klar fort så jag kan njuta av våren i slutet av veckan.

Tid

Å snälla ge mig vårväder och nya klänningar och mer tid. Jag lovar att det är tiden som behövs mest. Om jag hade mer skulle jag inte vara så stressad över alla mina miljoner inlämningar som ska vara klara efter påsk, jag skulle hinna träffa mina vänner, jag skulle hinna skapa musik och repa, jag skulle träna och skaffa mig en ny kropp, jag skulle vara glad och nöjd med livet. Som det är nu blir det bara halvhjärtade försök att hinna allt på samma gång.

Så jag åker bort över lovet. Tänker och tränar och pluggar och försöker slappna av.
Hejdå


Good friday

Jo men det låter ju bättre än långfredagen. Jag är inte så sugen på att ha det långtråkigt idag. Bra där engelskan!

Shiver

on and on
from the moment I wake
to the moment I sleep

shiver

för att det är precis så det känns


RSS 2.0