Om omöjliga höstveckor

Tänk att nästa höst, då kan jag vara precis vart som helst i världen och vart som helst i livet. På en musikutbildning, med en pojkvän, i Kenya, med massa nya vänner, i Paris, på ett jobb.



Jag drömmer om att vakna tidigt en höstmorgon i Paris i en lägenhet med några fina vänner på besök. Gå upp till morgonsolen i köket, göra sig fin och äta frukost innan jobbet på boulangeriet börjar. Gå över innergården till jobbet i sällskap med en av de fina vännerna som råkar vara en särskild pojke som gick upp innan de andra för att följa med och ta en kaffe och sitta på boulangeriet och skriva och måla medan jag jobbar.



Den här hösten har väldigt stora chanser att bli tung, mörk och jobbig. Men när man tänker efter så kan den bli väldigt bra också. Tung men bra.

Tunga saker idag:
Det var svårt att gå upp på morgonen
Jag hann inte färdigt med min arko-läxa
Saknad

Bra saker idag:
Glögg
Ingrid Marie-äpplen
Sånglektion
Jag köpte en tröja med rymden på
Längtan

<

Jag letar så mycket efter tecken. Fast jag kanske inte skulle behöva leta så mycket. Det här kanske är ett sådant tillfälle när man inte behöver lägga ut kryptiska spår kors och tvärs över världen, man kan ju inte veta säkert om det blir tydda rätt. Jag kanske bara ska se det tydliga och vara lika tydlig själv.

Men om jag ska vara tydlig vill jag vara det på ett fint sätt. Ungefär såhär:


Men jag tänker på honom ändå

Det har varit kväll hela dagen, men just nu har jag en väldigt skön kväll. Jag vet att det är mycket jag behöver göra, men det kan jag göra imorgon, för imorgon kommer bli oskön ändå.

Så jag lyssnar på Norah Jones ensam hemma i soffan, brygger en stor kopp te och äter gott bröd. Det känns så fint. Ikväll behöver jag inget mer. Nu ska jag bara göra ingenting.

Här.

Rapport

Det är helt enkelt för mycket nu. Jag vill inte göra allt jag måste och borde. Jag vill stanna hemma från skolan tills på torsdag och bara sova och dricka te, skriva sånger och plugga ikapp. Jag vill träna, för min rygg gör ont och min kropp är för slapp. Jag vill flytta till paris och inreda den finaste lägenheten i världen, sitta på caféer och se när staden vaknar med nybakade baguetter. Jag vill ta körkort. Jag vill köra till Stockholm och gå på spa med mina fina, och jag vill träffa honom!

Men jag har inte ens tid att drömma om honom. Jag måste skriva en rapport.


Han som är så fin

Den största bekräftelsen sedan jag fick komplimanger för mitt gehör i sommras: HAN sa att han tycker om mig och vill träffa mig OCH ATT JAG ÄR SÖT!!!

Belle

Jag bakar bullar. Ska nog ta med en påse sen och en termos med varm choklad och överraska en vän med en picknick.

I fredags såg jag Tillsammans är man mindre ensam. Den är så fin!







Jag vill bara flytta till Paris när jag ser sånt här. Men det är så mycket annat jag vill också. Jaja, jag har tid.

RSS 2.0