Kärlek

Jag har softaste jobbet och idag har jag haft sovmorgon, legat i solen på balkongen och varit studiomusiker. Känner mig ascool!

Och jag älskar att det inte är så mycket natt nu. Låt det vara så här ljust alltid.

Han

I min dagbok från den 4 januari i år står det " jag skriver bara jag, jag, jag. men egentligen är allt han, han, han." Det stämmer inte längre. Jag skriver fortfarande jag, men han tar nästan inte upp någon tid alls längre. I alla fall inte när jag inte vill. Det är skönt.

Sommet de la montagne

Jag har hittat platsen jag vill bo på!



Är det någon som vet om det finns på riktigt eller var det är?

Det är sånt där jag tänker på om dagarna när jag inte är närvarande i verkligheten. Att vakna upp bakom gröna fönsterluckor på toppen av ett berg och höra vågorna brytas nedanför. Och de tunna lakanen är uppvärmda av en annan människa vars värme är den bästa att somna i och vars armar är de bästa på att hålla om mig. När jag träffar min kärlek ska jag ta med honom dit.

Skinny Love



Who will love you? Who will fight? Who will fall far behind?

Livet är bra. Jag är trött efter en av de gladaste dagarna på länge. Avslutar med jordgubbscheesecake och njuter lite av att må som jag gör.

Vill lyssna på havet i en snäcka. Om ett par veckor kan jag lyssna på havet på riktigt. Då ska jag gå i sanden i solen och på små kullerstensgator, och jag ska äta croissant till frukost och skriva nya sånger. Men innan det får solen skina mycket på mig här hemma så jag kan grilla efter jobbet med mina fina vänner på bryggan.

Ändrar utseende

Ha tålamod. Än har jag inte tagit nån bild till headern men det kommer.

Hej

Två veckor senare är allt klart. Nästan. Jag sket i vissa saker, men det löser sig till hösten. Det var lite jobbigt på slutet men nu har jag lov så det har jag glömt. På hela sommaren kommer inte ett enda inlägg handla om skolan!

Just nu jobbar jag. Ett soft jobb med kul människor i tre veckor. Kommunalt är det med inte allt för bra lön, men va fan... jag har kul på jobbet och jag klarar mig fint på min kommunlön.

Idag har jag upptäckt bon iver( det tog ju ett tag, men bättre sent än aldrig!) och köpt en solhatt som var trasig så den ska jag byta imorgon. Jag mår så bra nu! Det gör inget att det inte är jättevarmt, jag går i shorts och linne i alla fall. Och jag trivs med här och nu. Det är inte ofta ska ni veta, jag brukar vanligtvis känna mig som ett pussel som nån har spritt ut över hela världen men just nu är jag nöjd med de bitar som finns här.

Nu vill jag göra musik.
Hejdå

RSS 2.0